Alle nybegynnerne tok seg videre til A-sluttspill under Stord Cup

Flott innsats av de yngste i klubben.

Martin Tellevik Reite, Andreas Tellevik Reite og Truls Thunestveit Hopland var blant dem som stilte for Bergen Para under Stord Cup.

Stord inviterte til tradisjonsrike Stord Cup 22. oktober. Dette er faktisk den norske bordtennisturneringen som har vært arrangert lengst av de som fortsatt holder det gående.

Bergen Para stilte med et utvalg av spillere som gjenspeiler den fine aldersmiksen vi har i klubben for tiden:

Unge nykommere i form av Truls Thunestveit Hopland, Andreas Tellevik Reite og Martin Tellevik Reite. Fremmadstormende ungdommer representert ved Julian With og Sander Kvalheim Høieggen. Og så noen voksne karer i form av Stig Erik Elliott, Kåre Skorpen, Sverre Valderhaug og Odin Dyrkolbotn.

Spesielt gledelig for klubbens del var det å se innsatsen til de tre deltakerne i nybegynnerklassen. Alle tre nådde A-sluttspillet. Martin Tellevik Reite spilte seg frem til kvartfinalen, der han startet godt og utklasset motstanderen i første sett. Selv om det til slutt endte med tap 3-1, kan Martin si seg godt fornøyd med innsatsen. Også Truls røk ut etter kvartfinale-tap 3-1. I tillegg til å ta ett sett fulgte han motstanderen godt med åtte, sju og seks poeng i de tre andre. Andreas måtte gi tapt i åttendedelsfinalen, men tok også sett fra motstanderen og mange poeng i de tapte settene.

Julian gikk ikke videre fra puljen i gutter 15, men sa seg brukbart fornøyd med innsats og spill. Han slo blant annet enn spiller som han tapte for i forrige turnering. Fremgang er viktig! Sander røk ut i puljespillet i Herrer F, men leverte i perioder meget godt spill.

Kåre og Sverre spilte også i Herrer F. Her var jubelen naturlig nok stor da Kåre tok hjem «El Classico» mot tidligere klubbkamerat Jan Erik Støldal fra Stord. Kampen var jevnspilt, men Kåre brukte rutinen og hentet hjem femtesett med minst mulig margin. Sverre fikk to seire i puljespillet og kan si seg fornøyd med det, selv om verken han eller Kåre gikk videre.

Odin og Stig spilte i Herrer E. Her havnet Odin i en jevnspilt pulje der han ikke gikk videre, men blant annet tok sett fra den senere semifinalisten Shiva Hashemi. Stig vant sin tremannspulje. Singelspillet i Stord Cup endte for hans del i semfinalen, der han tapte 3-1 mot Richard Erlandsen fra Stord.

Sverre/Julian og Stig/Kåre var Bergen Paras konstellasjoner i Herre Double E. Ingen av parene tok seg videre fra puljespillet, der vinnerne gikk rett til semifinale. I klubben trener vi ikke så mye på double, men en del fine ballvekslinger ble det likevel.

Alt i alt kunne vi, akkurat som i skolestilene, konkludere med at det var en fin tur og en flott oktoberlørdag. I Bergen Para har vi det alltid kjekt når vi er på tur.