Full fart på treningssamling på Minde

Noen pusset på NM-formen, andre fikk godt med mosjon, profesjonell veiledning og en hyggelig helg med svett pannelugg.

Julian With (i forgrunnen) sammen med Lucas Drange Ytrøy under Kina-trening med Aleksey. Foto: Brage Æsøy Titlestad

Lørdag og søndag arrangerte Bergen Para treningssamling i lokalene på Minde. For Julian With, Lucas Drange Ytrøy og Elias Thunes var samlingen ekstra viktig, i og med at de skal i aksjon under NM allerede til helgen. Vi vil komme tilbake med mer forhåndsstoff om NM i løpet av uken.

Julian og Lucas fikk søndag kjørt seg og blant annet pusset forehandloopen ved hjelp av en Kina-økt i regi av Aleksey. I tillegg ble det kamptrening mot noen av de mer rutinerte ringrevene som også var med på treningssamlingen.

Lørdag var en annen NM-deltaker, Elias Thunes, også med på opplegget. Sammen med Odin Dyrkolbotn, Stig Erik Elliott, Brede Arnøy og Atle Kristian Kolbeinsen fikk han spesialtrening av Aleksey, noe som for Elias sin del er viktig med tanke på NM.

Aleksey Yefremov styrer Kina-trening. Foto: Brage Æsøy Titlestad

Saft og frukt stod selvsagt klart allerede da utøverne ankom hallen. Det er viktig å fylle på med energi når det jobbes i lokaler som ikke akkurat er av den kjølige sorten. Søndag benyttet vi anledningen til å ta noen bilder i drakter med logo. Noen er selvsagt mer fotogene enn andre, men resultatet ble likevel ikke så aller verst.

Bak fra venstre: Brage Æsøy Titlestad, Stig Erik Elliott, Aleksey Yefremov, Odin Dyrkolbotn og Lucas Drange Ytrøy. Foran fra venstre: Brede Arnøy, Julian With og Atle Kristian Kolbeinsen. Foto: Vidar Ytrøy

Kjekt at såpass mange valgte å benytte en mai-helg nærmest etter sesongslutt på bordtennis. Søndag hadde vi også besøk av Ulrik Bertelsen og Aditya Kale fra Heros. De som ikke var med, bør hive seg på neste gang: Det er både sosialt, matnyttig og givende å spille bordtennis i Bergen Para!