Parasamling i Kanalveien!

Spillerne i oppvarming før man grep til rackert og baller!

Tekst: Odin Dyrkolbotn og Brage Æsøy Titlestad
Foto: Brage Æsøy Titlestad

Bergen paraidrettslag arrangerte lørdag 08. mai treningssamling for pararekrutter. På grunn av smitteverntiltak var det kun deltagere fra Bergen. Lucas og Hermann var med, mens Julian var med som sparring. De holdt på fra 1100 til 1500.

Samme som sist gang var det Aleksey Yefremov som var hovedtrener for dagen. Sammen hadde han fått med seg Odin og Sverre som sparring og hjelp. Alle la ned en solid dose med innsats.

Tre bord og full konsentrasjon fra første minutt!

I økt nummer to hadde vi besøk av to fysioterapistudenter, Oda og Johanne. De ledet oppvarmingen og hadde litt fysisk trening med utøverne. Alle var engasjerte og ga jernet i den gode halvtimen de holdt på.
Disse studentene var ikke med bare for å gi utøverne høy puls, men de var også til stede for å bli kjent med klubben og snakke med ledelsen i klubben om et mulig samarbeid og forskning. Dette er noe vi i klubben er veldig interessert i og håper at det kan være med å få flere og bedre utøvere i fremtiden.
De skal også være med på evaluering av allidrettsleiren vi skal holde i sommer og hvordan det kan bidra til mer fysisk aktivitet.

Oda Rossebø Knudsen og Johanne Båtevik i gang med sin oppvarming

Vi takker for besøket av studentene og satser på at vi får noe positivt og bra ut av samarbeidet!
Takk igjen til Aleksey som stiller opp og har disse kvalitetstreningene. Han var også veldig fornøyd med dagens spillere!

Tusen takk også til våre støttespillere:
Stiftelsen VI
Norges Bordtennisforbund
Bergen kommune

Under følger litt flere bilder fra dagen.

Ønsker du å prøve bordtennis? Vi har plass til flere!

Du finner kontaktinformasjon til oss her!